این نوشته برگرفته از بازخوری است که شبکه اجتماعی LinkedIn از مهارتهای مورد نیاز در سال 2020 منتشر کرده است. این مهارتها در دو دسته مهارتهای نرم و مهارتهای سخت دستهبندی شدهاند که توضیح مختصری نیز در مورد آنها داده شده است.
ادامه خواندن در آینده شغلی خود به چه مهارتهایی نیاز خواهید داشتدسته: سازمان
چگونه رهبران نالایق و بیکفایت را شناسایی کنیم؟
اگر میخواهید بدانید چرا برخی سازمانها فرهنگ نامناسبی دارند، نسبت به پتانسیل خود عملکرد ضعیفتری دارند، و در نهایت فرومیپاشند، فکر نکنید مشکل در چیزی جز کیفیت رهبری تیمهای این سازمان است. درحالیکه رهبران لایق سطح بالایی از اعتماد، تعامل و بهرهوری را ایجاد میکنند، رهبران نالایق منجر به ایجاد استرس در سازمان، بیگانه شدن کارکنان با کار و گسترش فرهنگ نامناسب در سازمان میشوند. رهبران نالایق و بیکفایت دلیل اصلی کاهش سطح تعامل کارکنان با کار و سطح بالای خروج آنها از سازمان است.
تعریف رهبری نالایق و بیکفایت چیست؟ تابعی از اثر مخرب رهبری بر روی زیردستان، پیروان، یا سازمانها است. «غرور» یکی از خصایص اصلی در شکلگیری رهبری نالایق است. برخلاف تصور عموم، اکثر افراد اعتماد به نفس بسیار بالایی دارند و اتفاقاً کمبود اعتماد به نفس ندارند. اعتماد به نفس (اینکه فکر میکنید چقدر خوب هستید) زمانی سودمند است که در هماهنگی با لیاقت و شایستگی (یعنی اینکه واقعاً چقدر خوب هستید)، باشد. با این حال، تحقیقات نشان میدهد که افرادی که در کاری مهارت ندارند سطح مهارتهای خود را به همان اندازه بالا تصور میکنند که افراد واقعاً شایسته خود را ارزیابی میکنند- و این در نتیجه خودناآگهی آنان است.
ادامه خواندن چگونه رهبران نالایق و بیکفایت را شناسایی کنیم؟اثر باشگاههای کتابخوانی در سیستمهای مراقبت بهداشتی
تکامل فرهنگی در سازمانها بسیار دشوار است؛ به خصوص، در ارتباط با شبکههای بهداشتی که تغییرات در آنها به کُندی صورت میگیرد. Novant Health، شبکهای متشکل از ۱۵ مرکز بهداشتی واقع در کارولینای شمالی است. یک روش قدرتمند و غیرمنتظره که این مرکز برای تأثیرگذاری بر فرهنگ سازمانی خود یافته است، برنامه باشگاههای کتابخوانی است.
ادامه خواندن اثر باشگاههای کتابخوانی در سیستمهای مراقبت بهداشتی
در زمان وقوع بحران اقتصادی، کارآفرینان چه سؤالهایی را میبایست از خود بپرسند؟
ترجمه و تلخیص بخش اول مقاله: What Entrepreneurs Should Ask Themselves When an Economic Crisis Hits, by Peter Vanham, Harvard Business Review, MAY 16, 2018
ترجمه و تلخیص: مریم رونق
سؤال اصلی که کارآفرینان در زمان مواجهه با یک بحران اقتصادی میپرسند این است: چه کنیم؟ جواب این سؤال برای کارآفرینان و کارکنان شرکتهای استارتآپ با جوابی که سرمایهگذاران برای آن دارند، متفاوت است.
ادامه خواندن در زمان وقوع بحران اقتصادی، کارآفرینان چه سؤالهایی را میبایست از خود بپرسند؟
در جلسات کارآمد کمتر از ۸ نفر حضور دارند؛ دلیل آن چیست و مدیران از چه روشهایی میتوانند به این تعداد برسند
ترجمه مقاله:
The Most Productive Meetings Have Fewer Than 8 People
by Paul Axtell; Harvard Business Review; June 22, 2018
ترجمه و تلخیص: مریم رونق
در جلسات کارآمد کمتر از ۸ نفر شرکت دارند. تعداد افراد شرکتکننده در یک جلسه یکی از مشکلات برگزاری جلسات است. بسیاری از مدیران برای اینکه کسی خود را جاافتاده نپندارد یا فکر نکند که به بازی گرفته نشده است، همه را به جلسه دعوت میکنند. در تحقیق جدیدی که یک استاد رفتار سازمانی در دانشگاه استنفورد انجام داده است، تعداد بهینه افراد شرکتکننده در جلسات بین ۵ تا ۸ نفر محاسبه شده است.
پنج عنصر مشترک در سازمانهای چابک
سازمانهای چابک- بدون توجه به اندازه و صنعتی که در آن مشغول به فعالیت هستند- در پنج عنصر مشترکند.
عناصری که در این مقاله به طور مفصلتری به آنها پرداخته شده است، در اینجا به صورت خلاصه تشریح شدهاند. نکتهای که باید توجه کرد این است: با اینکه هر کدام از این عناصر ارزش ذاتی خود را دارند، اما تحقیقات نشان میدهد که چابکی واقعی زمانی به دست میآید که تمامی این پنج عنصر به صورت یکجا و همزمان با هم کار کنند. در این صورت این پنج عنصر سیستم ارگانیکی ایجاد میکنند که به چابکی کلی سازمان میانجامد. در نتیجه برقراری ارتباط میان این عناصر تغییر ذهنیت نیز در افراد ایجاد میشود. سازمانها میتوانند این تغییرات را اعمال کنند و در تمام بخشهای عملکردی که مناسب میبینند، این عناصر را پیادهسازی کنند.